Mobilització en defensa dels espais naturals protegits el 16·17 de maig

Associació Salut i Agroecologia (ASiA)

Entitats de diverses comarques es coordinen amb la Comissió en Defensa del Patrimoni Natural en una jornada històrica de reivindicació de la necessitat de conservar-los.

ecodiariDes del 2013, el sector ambiental i ecologista, les institucions científiques i el sector professional del medi natural treballen plegats per denunciar l’intent del govern de la Generalitat per desmantellar les polítiques de conservació de la natura, a base de retallades pressupostàries, modificacions legals i reducció i control polític sobre el personal públic que hi treballa.

En el marc d’aquesta reivindicació, sorgeix la necessitat de portar al carrer aquestes reivindicacions i alhora conscienciar la població de la importància de conservar la natura en general i els espais naturals protegits en particular, com a elements emblemàtics (parcs naturals, etc.) del patrimoni natural.

Mapa de les mobilitzacions naturalistes arreu del país d'aquest cap de setmana del 16 i 17 de maigMapa de les mobilitzacions naturalistes arreu del país d’aquest cap de setmana del 16 i 17 de maig

Per això en aquesta jornada del…

Ver la entrada original 291 palabras más

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario